tijd voor een podcast!

Tijd voor een podcast! Dat was een tof telefoontje! AutoFans.be (een online nieuwswebsite voor autoliefhebbers) contacteerde ons om te vragen of geen zin hadden voor een podcast over de toekomst van auto’s kopen., samen met Jelle Pira van ALD automotive. Dat vonden wij een fantastisch leuk idee! Wij geloven rotsvast in een hybride online autoverkoop waar de klant online zijn weg kan vinden.


Maar toen kwam de vraag: of we geen interessante en mooie locatie wisten. Wij weten er alvast heel veel, maar een mooie locatie die automotive ademt én niet door het grote publiek bekend is? Dat was toch ook even denken.

Maar heel lang hoefde het nadenken niet te duren. Ooit waren we bij Bordoni geweest, die op een verdoken plaats in Zandhoven zijn bureel heeft. Eén telefoontje met Tommaso Bordoni later, en de locatie was geregeld!


En zo reden wij met de Autofans-crew naar Zandhoven. En tussen alle miniaturen werden alle camera’s, microfoons, opnamemengpanelen, switchboards en andere attributen geïnstalleerd. Tijd voor een podcast!

Met enige vorm van zenuwachtigheid begonnen we eraan… Rrrrrroadtrip !


Bekijk hier de volledige film en ontdek de passie voor de automobiel.

Ontzettend blij met het resultaat & ontzettend leuk om te doen. Bedankt Autofans.be !
Geef ze trouwens eens een bezoekje : hun content is ontzettend interessant…

Category
Tags

Comments are closed