Incadea.DMS support

Incadea.DMS support zoals nooit tevoren.

Incadea.DMS is een DMS (Dealer Management Systeem) voor grote autobedrijven. Het is gebaseerd op de technologie van Microsoft Dynamics NAV of Business Central. Incadea maakte er een automotive “layer” op en zorgde voor aparte layers per merk en land. Het is dus een goed bedacht systeem dat elk departement verbindt, maar dat maakt ineens het grote issue: elk lid in het autobedrijf heeft mogelijke impact in de analytische boekhouding.  

Met onze jaren ervaring in operationeel automotive kunnen wij ingrijpen waar het nodig is met onze Incadea.DMS support. Vaak zit het probleem in de workflow of in een verkeerd gemaakte setup.  
Wij zetten die voor u recht, beloofd.


WORKFLOWS BETER UITLEGGEN

In een ERP programma zoals Incadea.DMS is de workflow gigantisch belangrijk.  Het draagt zelfs bij in het goed functioneren van het DMS, omdat rapporteringen en de analytische boekhouding afhangen van het gebruik in een ander departement.  Ga dus niet te licht over uw workflows.

WIJ zijN GEEN COWBOYS

Door onze jaren ervaring in Incadea producten weten wij welke verandering waar impact heeft.  Een aanpassing durft nogal eens voor een probleem in een ander departement zorgen.  Wij weten wat we doen en documenteren elke stap die we doen.

BETERE SETUP

Het gedrag van een Incadea.DMS wordt voor een groot stuk door de setup geregeld. Wij kijken na waar een verkeerde setup voor problemen en slechte werking zorgt.  Vandaar dat een goede Incadea.DMS support nodig is.

INCADEA SPECIALISTEN

Gespecialiseerd in ondersteuning, operationele taken, setup en training

Wij zijn ervan overtuigd : in een modern autobedrijf gaat het te snel om een oplossing te zoeken in goed gemaakte trainingsvideo’s. Daarom geloven wij slechts in 2 dingen: 
On site ondersteuning én een supersnelle next level Incadea.DMS support

Our work in numbers

0
FOUTEN OPGELOST
0
POSITIVE FEEDBACKS
0
HAPPY CLIENTS
0
TEVREDENHEID

Enkele dingen waar we onklopbaar in zijn

Onklopbaar.  Beloofd door ons, bevestigd door onze klanten.  Wij vinden het belangrijk de beste ondersteuning en support aan te bieden, want wij willen dat uw autobedrijf het efficiëntst draait.

Betere setup

Met onze ervaring in Incadea.DMS support en door de constante ondersteuning die we geven, zijn we zeker dat we uw configuratie beter kunnen maken…Beloofd.

slimmere workflows

In Incadea.DMS is de workflow heel belangrijk, omdat alles verbonden is met de analytische boekhouding. Hiermee moet dus heel slim worden omgegaan. Wij leren het uw team aan.

betere communicatie

Natuurlijk zijn er ook voordelen aan Incadea.DMS.  Omdat iedereen van CFO tot technieker in het systeem aan het werken is, kan er makkelijk met elkaar gecommuniceerd worden via statussen en filters.

KORTERE OPLOSTIJD

Software begrijpen betekent dat eventuele foutmeldingen ook snel kunnen worden opgelost. Wij zijn experten in complexe problemen snel en efficient op te lossen. 
Test ons gerust uit. 

CASE STUDY

Incadea.DMS support bij een BMW dealer

We werden gecontacteerd door één van de BMW dealers waar Incadea.DMS werd gepiloteerd.  Of we niet konden helpen de issues te verminderen en de communicatie met de softwareleverancier terug te verbeteren.  We gingen aan de slag.

COMMUNICATIE VERBETEREN

We zorgen voor regelmatige en duidelijke communicatie naar de softwareleverancier, zodat de oplossingen dichterbij waren.

fouten opsporen

We zochten naar de oorzaak van enkele foutmeldingen en stuurden bij in de setup waar nodig.  Zo konden we zeer snel op de bal spelen

onSITE support

We zorgden voor onsite aanwezigheid,zodat de foutmeldingen nooit het operationele werk konden blokkeren.

voor alle departementen

Van magazijn tot boekhouding, voor iedereen hadden we de oplossingen klaar.

WWacht niet langer – Contacteer ons