Claims360 komt eraan

Winformex stopt definitief einde oktober.

Daar komt Claims360…
Voor zij die dagelijks inloggen in Winformex was het al een poosje aangekondigd. Ook de Planmanager gebruikers werden een tijd geleden al op de hoogte gebracht : Winformex gaat binnenkort verdwijnen.

Lang werd er gespeculeerd door verschillende schadepartijen, maar wij wisten dat het ergens medio September 21 ging worden. Enkele dagen kwam ineens het nieuws van Informex zelf, dus uit bijzonder goede bron :

31 oktober 2021 verdwijnt Winformex voorgoed.

Met andere woorden : Daar komt Claims 360 (officieel wordt het aan elkaar geschreven dus is het Claims360) de fakkel overnemen van een programma dat wijd en zijd gekend is in alle schadeherstelbedrijven. Wij zijn al maandenlang met Claims360 bezig en kunnen met de hand op het hart zeggen: het ziet er goed uit.


Hoe kunnen wij uw carrosseriebedrijf helpen met de overgang?

U zal ineens geconfronteerd worden met de overgang.
Wij, van LeChiffre automotive innovation willen u daar niet bang voor maken, integendeel, wij staan voor u klaar.
Dat doen wij op 3 manieren, op maat van uw carrosserie of carrosserie-afdeling.

 1. Claims360 cursus:
  Wij leiden u in in de ins- en outs- van Claims360. Hoe u beter met de experten communiceert, hoe u betere communicatie dichtbij het dossier houdt en belangrijker : wat er allemaal anders is tegenover Winformex 2.0.
  Daarmee garanderen wij u een naadloze overstap naar Claims360 én, wordt u er waarschijnlijk al fan van.

 2. Claims360 ondersteuning:
  Net zoals wij vroeger specialisten konden sturen om u te helpen bij uw Winformexbestekken, kunnen wij dat nu ook bij Claims360. Wil u de eerste bestekken in Claims360 samen maken? Wil u nog eerst de laatste achterstand in Winformex wegwerken? Advies nodig over hoe Claims360 met o.a. de Virtual drive uw workflow anders kan maken?
  Wij adviseren én helpen waar wij kunnen.

 3. Hulp op afstand.
  Kent u dat gevoel? Soms wil u wel eens een hand die het probleem ineens en direct oplost. Onze supportdienst staat voor u klaar om op afstand een kijkje te nemen. We lossen het op én vertellen u waar het schoentje wrong.

Meer weten over hoe onze organisatie uw carrosseriebedrijf of afdeling kan helpen? Wist u trouwens dat we ook, specifiek voor de schadewereld commerciële cursussen hebben? Het feit dat Claims360 komt is een mooie basis om uw bedrijf eens goed te herbekijken…


Laat ons eens van gedachten wisselen. Ik beloof u persoonlijk plechtig : we voegen waarde toe.

Tags

Comments are closed