f2m training

Connected car training voor F2M !

F2M(FREE2MOVE : https://www.free2move.nl) is een merk van PSA GROUPE (Peugeot, Citroën, DS, Opel) , waaronder oa. connectivity/telematica, car- en fleetsharing oplossingen worden ondergebracht. Wij werken nauw samen hiervoor met F2M en Axodel. Deze keer combineren we dit hier natuurlijk met iets anders wat we prima kunnen : mensen trainen !
De zakelijke accountmanagers werden hier uitgenodigd om deel te nemen aan de training over de connected car, deelsystemen en alles wat daarbij hoort.

f2m training

Kortom, een dag vol nieuwe en innovatieve dingen. De training gaven we samen met Jasper Engel van Later Agency.
Wist u trouwens dat in de meeste PSA voertuigen standaard een connectbox aanwezig is? Waar zonder hardwarekost dus een fleetmanagementtool kan mee connecteren? Wij namen specifiek de technische kant van deze training voor onze rekening : training van het platform , uitleg over hoe de carsharing modules in elkaar zitten en hoe dat alles technisch in te zetten is. Want geloof ons maar : de connected car is alomtegenwoordig, waardoor een training hierover onontbeerlijk is.

Wil u meer weten over de trainingen, buiten deze connected car training voor F2M, die wij met LeChiffre automotive innovation allemaal voor u kunnen uitvoeren ? Met een druk op de knop weet u meer, door ons te contacteren weet u alles!

Tags

Comments are closed