Automotive trainingen

In een steeds veranderende wereld, is het zaak om regelmatig uw medewerkers bij te trainen.
Wij doen dit op drie manieren :

Klassikaal – One on One – Online
Vaak worden deze los van elkaar ingezet. Wij geloven eerder in een combinatie van deze drie. Het online kan perfect worden gebruikt om een lange termijn leercurve te ondersteunen, het klassikale om gebruik te maken van alle zintuigen.

Wij zijn door onze training-ervaring ervan overtuigd : alleen de combinatie van die drie werkt.
Zullen we u en uw medewerkers er ook van overtuigen?

Klassikale trainingen

Wij weten wat u wil : Een enthousiaste trainer die met passie zijn kennis overdraagt aan uw medewerkers? Die met ervaring dezelfde taal spreekt : door en door automotive.  

Dat is wat wij u bieden…

one on one

Een groep medewerkers is veel meer dan de optelsom van alle individuen. Een individuele aanpak is dan ook iets helemaal anders dan een klassikale training voor 1 persoon.  Wij weten wat er exact anders moet zijn en passen dat toe.  Beloofd.

online platform

Online trainingplatform?  Het zoveelste?  Misschiel wel, maar het is gemaakt door automotive specialisten met jaren ervaring in naverkoop en in verkoop.  24/24u bereikbaar, 7 dagen op 7.  Constant kennis bijspijkeren.

AUTOMOTIVE TRAININGEN

Ervaar passie, kennis en ervaring.

Mensen trainen.  Specialistenwerk.  Wij deden het al talloze keren, voor verschillende domeinen en takken in automotive.  Wij hoeven niet te experimenteren.  Wij weten hoe we de kennis bij uw medewerkers krijgen zodat deze wordt toegepast.

Contacteer ons – we gaan graag met u in gesprek

Onze trainingen in cijfers

U weet het misschien al, wij zijn gek op data. Vandaar meten wij veel, veel meer dan andere automotive bedrijven. Hier een uitdraai uit sommige van onze cijfers uit exit-polls en andere inputs.

0
MENSEN GETRAIND
0
POSITIVE FEEDBACKS
0
HAPPY CLIENTS
0
TEVREDENHEID

Waar we goed in zijn

Wat zijn onze specialiteiten ? In welke domeinen blinken we uit?
Wat je over al onze trainingen mag weten : ze worden uitgevoerd door iemand die jaren ervaring heeft in automotive, in software, in het technische en operationele aspect van automotive.

NAVERKOOP

In dit domein hebben we veel trainingsonderwerpen.

Klantentevredenheid, klachtenbehandeling, workflow, organisatie, …

Spreek ons aan voor uw opleiding op maat.

DMS

Door onze operationele kennis begrijpen we enkele DMS systemen door en door.

Boekhouding, magazijn, receptie, verkoopsadministratie,..

Elk domein.  Beloofd

CARROSSERIE

Wij hebben ongelofelijke passie voor het koetswerkhersteller vak. We hebben erg veel verzekeringskennis, technische kennis én programmakennis in onze Informex en Claims360 cursussen ingebouwd.

VERKOOP

Hoe verkoopt u beter? Sneller? Met een top leadopvolging en tevreden klanten? Wij bieden u een opleiding aan zoals geenander.  

Verkoop de showroom leeg!