Vass logo

Autobedrijven verenigen!
Reeds langer waren we van plan om een eigen label voor onafhankelijke autobedrijven te lanceren. Heel toevallig, toen een van onze partners op bezoek kwam bij de Nederlandse VASS, kwamen wij ook in contact.
We besloten eens van gedachten te wisselen in Uden, en besloten : het is geen slecht idee om het Nederlandse label in Belgie te gaan uitbreiden. Want mensen en bedrijven samenbrengen : dat is een kolfje naar onze hand.

Er zit nog heel wat denkwerk achter de schermen, maar zeker is zeker, het kennis delen, leveranciers samenbrengen, samen werken, het zijn alleen maar voordelen voor het onafhankelijk autobedrijf. Ik ben er persoonlijk zeker van dat we na enkele goede brainstorm-sessies er snel volledig uit zullen zijn.
1 ding is zeker : de hoofdmissie is : Autobedrijven verenigen

Ook leuk : ze hebben een eigen telefoon – APP om de communicatielijntjes kort te houden. Ook deze gaan we in België verder distribueren maar zullen we wel een beetje moeten aanpassen : voor Belgische bedrijven is vb. de RDW en eventuele problemen niet zo belangrijk als voor Nederlandse autobedrijven.
Wist u trouwens dat ze in Nederland al meer dan 365 autobedrijven kunnen verenigen?

Eens kijken op de website van VASS Nederland ?

Denkt u graag eens mee hoe we VASS in België kunnen ontwikkelen ?

Category
Tags

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *